Dòng Nội dung
1
English for tourism and restaurants. Frank Levin, Peg Tinsley; Dennis Le Boeuf, Liming Jing (Proofreader) T.1 /
Tp. Hồ Chí Minh : Tp. Hồ Chí Minh; Công ty Nhân Trí Việt, 2016
218tr. ; 30cm.


Đầu mục:15 (Lượt lưu thông:9) Tài liệu số:1 (Lượt truy cập:0)

2
English for tourism and restaurants. Frank Levin, Peg Tinsley; July Majewski (Proofreader) T.2 /
Tp. Hồ Chí Minh : Tp. Hồ Chí Minh; Công ty Nhân Trí Việt, 2016
209tr. ; 30cm.


Đầu mục:15 (Lượt lưu thông:18) Tài liệu số:1 (Lượt truy cập:0)

3
Highly recommended :. English for the hotel and catering industry -- Student's book --Pre - intermediate. / Trish Stott, Rod Revell T.1 / :
New York : Oxford University Press, 2015
111tr. ; 27cm.


Đầu mục:12 (Lượt lưu thông:1) Tài liệu số:0 (Lượt truy cập:0)

4
Highly recommended :. English for the hotel and catering industry -- Student's book --Pre - intermediate. / Trish Stott, Rod Revell T.1 / :
New York : Oxford University Press, 2015
111tr. ; 27cm.


Đầu mục:3 (Lượt lưu thông:0) Tài liệu số:0 (Lượt truy cập:0)

5
Highly recommended :. English for the hotel and catering industry -- Workbook --Pre - intermediate. / Trish Stott T.1 / :
New York : Oxford University Press, 2015
64tr. ; 27cm.

Highly Recommended is a popular elementary-level for learners on hotel and careting courses in school and colleges. It provides the English needed for dealing with customers and colleagues in a variety of hotel and restaurant situation… use with Student's book
Đầu mục:12 (Lượt lưu thông:6) Tài liệu số:1 (Lượt truy cập:0)