Dòng Nội dung
1
Beverage services skills : Hospitality skills series / Lee Perlitz
Australia : CENGAGE, 2017
225 tr. ; 26 cm.


Đầu mục:5 (Lượt lưu thông:0) Tài liệu số:0 (Lượt truy cập:0)

2
Food & beverage cost control / Lea R. Dopson, David K. Hayes
New Jersey : John Wiley & Sons, Inc, 2016
408 tr. ; 29 cm.


Đầu mục:10 (Lượt lưu thông:3) Tài liệu số:0 (Lượt truy cập:0)

3
Food and beverage service training manual with 225 SOP : practical food and beverage service guide for hoteliers, restaurateurs and hospitality students / Hotelier Tanji
United Kingdom : Hospitality School, 2016
290 tr. ; 28 cm.


Đầu mục:1 (Lượt lưu thông:3) Tài liệu số:0 (Lượt truy cập:0)

4
Food service manual for health care institutions / Ruby Parker Puckett
San Francisco : Jossey-Bass, A Wiley Imprint, 2013
575 tr. ; 28 cm.


Đầu mục:10 (Lượt lưu thông:0) Tài liệu số:0 (Lượt truy cập:0)

5
Hospitality marketing management / Robert D. Reid, David C. Bojanic
Hoboken, New Jersey : John Wiley & Sons, 2017
371 tr. ; 28 cm.


Đầu mục:1 (Lượt lưu thông:0) Tài liệu số:0 (Lượt truy cập:0)